Logo Bootverhuur Aquacentrum

Ontdek Elburg vanaf het water met Bootverhuur Aquacentrum

Elburg, gelegen aan het prachtige Veluwemeer, biedt naast een natuurlijke schoonheid ook een historische charme. Vanaf het Veluwemeer is Elburg uitstekend bereikbaar. Vanaf onze jachthaven vaart u eenvoudig de haven binnen van het mooie Elburg. Onze motorbootjes zijn uitermate geschikt om een dag te varen op het Veluwemeer met vrienden of familie. Geniet van een heerlijk dagje op het water. Het is mogelijk om een boot te huren voor een hele dag, maar ook voor een ochtend, middag of avond.

Mooie vaarroutes rondom Elburg

Rondom Elburg zijn verschillende vaarroutes te vinden. Alle vaarroutes rondom Elburg zijn bereikbaar vanaf de jachthaven van Bootverhuur Aquacentrum. Onze ruime jachthaven ligt direct aan het Veluwemeer.

Onze motorbootjes zijn uitermate comfortabele en veilige. Met zitplekken voor maximaal 8 personen per boot, elk voorzien van comfortabele zitkussens, bieden de bootjes een ontspannen en plezierige reis. Bovendien zijn er onder de zitkussens verschillende opbergruimtes beschikbaar voor bagage, zodat alle benodigdheden gemakkelijk mee kunnen tijdens de vaartocht op het water.

Bootverhuur in Elburg

Verken Elburg eens vanaf een ander perspectief en reserveer vandaag nog een boot bij Bootverhuur Aquacentrum.

Geniet van een onvergetelijke dag varen op het Veluwemeer.

Varen zonder vaarbewijs

Zelfs wanneer u niet in het bezit bent van een vaarbewijs, kunt u varen op het Veluwemeer. Voor onze boten is geen vaarbewijs vereist. Voorafgaand aan uw tocht ontvangt u duidelijke instructies van onze medewerkers.