Logo Bootverhuur Aquacentrum

Reglementen

Reglementen

Om de veiligheid van u en anderen te garanderen hebben wij een aantal regels opgesteld. U dient deze regels ten aller tijde op te volgen. In de boot zijn zwemvesten en instructies aanwezig. Het dragen van een zwemvest is verplicht tot 16 jaar. Lees voordat u de haven uit vaart zorgvuldig deze instructies door.

Lever de boot altijd op tijd in, de kans is groot dat de boot na u opnieuw verhuurd is. Bij te laat inleveren worden de verloren verhuur kosten op u verhaald.

Reservering verplaatsen
Het is mogelijk om een reservering te verplaatsen vanwege (heel) slecht weer. In overleg kan de reservering verzet worden, dit dient echter wel te geschieden voor einde van het huidige zomerseizoen.

Reglementen - Bootverhuur Aquacentrum

Varen op eigen risico

Wees voorzichtig op het Veluwemeer

Aquacentrum is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van uw acties in onze bootjes. Zorg dat u op de hoogte bent van de reglementen voordat u het water op gaat. Neem daarnaast altijd een mobiele telefoon mee zodat u een noodnummer kunt bereiken mocht dit nodig zijn.

Houd ten aller tijde uw eigen veiligheid en die van anderen in acht.

Varen op eigen risico - Wees voorzichtig op het Veluwemeer

Neem uw afval mee

Samen houden we het Veluwemeer schoon

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Houd het Veluwemeer schoon. Laat geen etenswaren of afval slingeren in of rondom het Veluwemeer.

Daarnaast verwachten wij dat de bootjes schoon teruggebracht worden.

Neem uw afval mee - Samen houden we het Veluwemeer schoon

Houd uw huisdieren aangelijnd

Laat uw huisdier niet vrij rondlopen

Laat u huisdieren thuis als u denkt dat ze zich niet op hun gemak voelen. Huisdieren zijn onvoorspelbaar en kunnen daarom uzelf of anderen in gevaar brengen!

Houd uw huisdieren aangelijnd - Laat uw huisdier niet vrij rondlopen