Tarieven -

Tarieven

Wat kost het om een boot te huren?

Wilt u een ochtend, middag of een hele dag gaan varen op het Veluwemeer? Bij Bootverhuur Aquacentrum is het allemaal mogelijk! U huurt een bootje voor een dagdeel naar keuze.

Het is mogelijk om bij ons zwemvesten te verkrijgen. Het gebruik zwemvesten is kosteloos wanneer u een boot huurt bij Bootverhuur Aquacentrum.

Vaar een hele dag!  -

€150,-

Per dag

Vaar een hele dag!

Een ochtend en middag varen op het Veluwemeer!

Een hele dag vertoeven op het Veluwemeer? Bij Bootverhuur Aquacentrum is het mogelijk om motorbootjes te huren voor een gehele dag. Vanaf ’s ochtends 9:00 uur tot 17:00 uur ’s middags kun je een bootje bij ons huren.

Reserveer
Een middag & avond varen! -

€150,-

Middag & avond

Een middag & avond varen!

Huur een boot van 13:00 uur tot 20:30 uur

Bij Bootverhuur Aquacentrum kunt u ook een boot huren voor een middag en avond. U huurt uw boot vanaf 13:00 uur in de middag tot en met 20:30 uur ’s avonds.

Reserveer direct
Boot huren voor een avond -

€75,-

per avond

Boot huren voor een avond

Huur nu ook in de avond een boot bij ons!

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om een bootje te huren voor een avond. Wanneer u een boot huurt voor een avond dan is deze boot van 17:30 uur tot 20:30 uur voor u beschikbaar.

Huur voor een middag -

€85,-

per middag

Huur voor een middag

Huur een bootje voor een middag.

Een middag varen op het Veluwemeer? Bij Bootverhuur Aquacentrum is het mogelijk om motorbootjes te huren voor een middag. Vanaf ’s middags 13:00 uur tot 17:00 uur kun je een bootje bij ons huren.

Reserveer een middag
Huur voor een ochtend -

€75,-

per ochtend

Huur voor een ochtend

Huur een bootje voor een ochtend.

Een ochtend varen op het Veluwemeer? Bij Bootverhuur Aquacentrum is het mogelijk om motorbootjes te huren voor een ochtend. Vanaf ’s ochtends 9:00 uur tot 12:30 uur kun je een bootje bij ons huren.

Reserveer een ochtend